Elvis

Elvis

Wie schrijft over grote artiesten uit het verleden kan niet om Elvis heen. Zijn voornaam is genoeg om wereldwijd duidelijk te maken om wie het precies gaat.

Zijn zoetgevooisde stem zorgde voor sneller kloppende vrouwenharten over de hele wereld, maar zijn heupwiegende dansbewegingen maakten hen gek. Zoiets had men nog nooit gezien! Het bleek een mooie stunt om meer bekendheid te krijgen.

Maar daar ging het niet alleen om. Hits als “Love me tender”, “Hound Dog”, “Jailhouse Rock” en “Suspicious Minds” zijn maar een paar titels van het bekende repertoire van de zanger. Hoewel hij uit een arm gezin kwam waar soms nauwelijks iets te eten was, was hij één van de eerste echte supersterren ter wereld. Hij woonde in een groot huis op een landgoed en had alles wat hij maar wilde. Hij reed in de duurste auto’s, had een eigen vliegtuig en alles werd gevolgd door de pers. Hij was steenrijk en had dus geen behoefte aan Ferratum. Bovendien trouwde hij een mooi, jong, Duits meisje na zijn diensttijd aldaar.

Elvis was met recht “The King”. Maar het liep triest af. In 1977 werd hij dood gevonden in zijn badkamer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s